m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 9.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHZAMJENIK PREDSJEDATELJA DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ SASTAO SE S VELEPOSLANIKOM SLOVAČKE REPUBLIKE U BIH

ZAMJENIK PREDSJEDATELJA DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ SASTAO SE S VELEPOSLANIKOM SLOVAČKE REPUBLIKE U BIH

Сарајево/Sarajevo 05.05.2021. godine

 

INFORMACIJA ZA MEDIJE


ZAMJENIK PREDSJEDATELJA DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ SASTAO SE S VELEPOSLANIKOM SLOVAČKE REPUBLIKE U BIH

I
z Ureda zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragana Čovića dostavljeno nam je priopćenje za medije koje proslijeđujemo u cjelosti:

 

“Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović primio je danas veleposlanika Slovačke Republike u BiH Martina Kačoa.

 

Na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo sveukupnom, vrlo produktivnom suradnjom Bosne i Hercegovine i Republike Slovačke, te je iskazano zanimanje za poboljšanjem ekonomskih odnosa, koje bi pratile izuzetno zadovoljavajuće političke odnose.

 

Dr. Čović je predstavio trenutnu političku situaciju u BiH, naglasivši kako su nužni reformski procesi koji bi, uz ograničene izmjene Ustava i druge reforme, približili BiH Europskoj uniji i NATO savezu i uklonili sve postojeće diskriminacije, za što su predstavnici hrvatskog naroda u tijelima vlasti nedvojbeno opredijeljeni.

 

Veleposlanik Kačo istaknuo je da će Republika Slovačka i dalje pružati potporu u nastavku europskih i euroatlantskih integracija Bosne i Hercegovine.

 

Dužnosnici su na kraju susreta istaknuli kako će i dalje raditi na unapređenju bilateralnih odnosa, kao i daljem jačanju ekonomske i gospodarske suradnje.” (kraj)

 

Komentari