m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraVeći broj funkcionera i članova BS-a pristupio URI – Želimo da zajedno gradimo građansku Crnu Goru

Veći broj funkcionera i članova BS-a pristupio URI – Želimo da zajedno gradimo građansku Crnu Goru

Veći broj članova Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Podgorici pristupilo je juče i zvanično Građanskom pokretu URA, saopšteno je danas iz Medijskog tima URE.
Oni su kazali da su se razlozi njihovog napuštanja Bošnjačke stranke mogli čuti u prethodnim danima od bivšeg potpredsjednika odbora BS-a u Podgorici Kemala Grbovića ali i od ostalih članova i funkcionera koji su napustili Bošnjačku stranku.
Podsjetimo, ti razlozi su neprihvatanje različitog mišljenja, neuvažavanja stavova i predloga koji dolaze od članstva i aktivista, neshvatanja aktuelne političke situacije i kočenje reformi partije.
Bivši članovi BS-a dodaju da je BS izgubio svoja izvorna načela i da je rukovodstvo te partije u potpunosti privatizovalo stranku koristeći je da zadovolje svoje lične interese.
“URU smo izabrali jer baštini suštinske građanske i evropske vrijednosti. Želimo da damo svoj doprinos i snagu reformama koju su započete. Želimo Crnu Goru jednaku za sve njene ljude, Crnu Goru na temeljima antifašizma, građansku, evropsku i ekološku. Znamo da URA okuplja sve one koji se iskreno bore za napredak Crne Gore sa željom da ona bude sljedeća članica EU”, istakli su novi članovi URE.
Oni su naglasili da je sljedeća godina izborna godina u glavnom gradu i da će pomoći da URA napravi najbolji mogući rezultat na tim izborima.

Komentari