m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 9.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraURA Ulcinj: Koalicija oko DPS-a sa 30 odbornika vlasti spala na 12 odbornika 

URA Ulcinj: Koalicija oko DPS-a sa 30 odbornika vlasti spala na 12 odbornika 

URA Ulcinj: Koalicija oko DPS-a sa 30 odbornika vlasti spala na 12 odbornika
Politički brodolom koji je doživio DPS u Ulcinju, Crna Gora ne pamti. Od široke koalicije okupljene oko DPS-a, koja je vladala od 2016, ostali su samo dugmići. Od 30 odbornika ostalo je u samo 12. Da ih podsjetimo da su ih iz lokalne vlasti prvo napustili kolege iz Force, a onda su ih sa formiranjem pobjedničke liste “Za novi početak” napustili svi, kako partneri, tako i građani.
Ipak, nas to ne čudi od partije kao što je DPS. Čudi samo odakle snaga i elan Bogdanoviću i ostaloj veseloj i krnjoj ekipi da slave sopstveni brodolom. Vjerovatno u strahu od pecke iz centrale u Podgorici, na sve moguće načine pokušavaju stvoriti utisak da su oni pobjednici. Ipak, taj pokušaj se pretvara u komediju kada statistički pogledamo da su doživjeli brodolom od preko 50% podrške u odnosu na parlamentarne izbore 2020. godine. Na ovome im svakako treba čestitati, jer ovakvih proslava sa šampanjcem će, kako su krenuli, imati u svakoj crnogorskoj opštini. Iz brodoloma i brodolom, sa šampanjca na šampanjac, i tako redom ćete se direktno iz sna probuditi u političku prošlost. Na biračkom mjestu Mjesna zajednica II ste od 772 imali na kraju samo dva glasa.
Ipak, ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Ponižavali ste Ulcinj 30 godina u svakom obliku, pa nas ne čudi što danas vrijeđati inteligenciju svojim sugradanima. Na sreću Ulcinja, vaša politička snaga je danas potpuno inferiorna i brzo će pasti u zaborav.
OPŠTINSKI ODBOR URA ULCINJ

Komentari