m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 9.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraURA: Bečić i Mandić blokiraju zakonodavnu vlast i na destruktivan način direktno utiču na kvalitet života građana u svjetlu krize rasta cijena

URA: Bečić i Mandić blokiraju zakonodavnu vlast i na destruktivan način direktno utiču na kvalitet života građana u svjetlu krize rasta cijena

Građanski pokret još jednom poziva DF i Demokrate da odblokiraju rad Skupštine Crne Gore, zakažu sjednicu i omoguće da se cijene namirnica i energenata koriguju kako bi građani Crne Gore lakše prevazišli krizu rasta cijena prouzrokovanu ratnim dešavanjima u Ukarijini.

Već nekoliko nedjelja pozivamo kolege da ne sabotiraju i opstruiraju rad Skupštine već da imaju odgovoran odnos prema svim građanima ali i biračima koji su im dali glas na izborima.

Ukoliko se cijene zakonski ne ograniče, one će i dalje rasti, posebno cijene osnovnih životnih namirnica kao što su brašno i ulje. Građani trebaju da znaju da država nema mehanizam da pomogne sve dok Aleksa Bečić i Andrija Mandić svojom uskostranačkom političkom logikom blokiraju zakonodavnu vlast i na destruktivan način direktno utiču na kvalit života svih građana Crne Gore.

MEDIJSKI TIM
URA

Komentari