m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHTELEGRAM SUĆUTI PREDSJEDNIKU I PREMIJERU MAĐARSKE

TELEGRAM SUĆUTI PREDSJEDNIKU I PREMIJERU MAĐARSKE

Сарајево/Sarajevo 5.4.2022. godine

INFORMACIJA ZA MEDIJE

PREDSJEDATELJ DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ U POVODU TEŠKE PROMETNE NESREĆE UPUTIO TELEGRAM SUĆUTI PREDSJEDNIKU I PREMIJERU MAĐARSKE


Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović uputio je, u povodu jutrošnje teške prometne nesreće, telegram sućuti predsjedniku Mađarske Jánosu Áderu i predsjedniku Vlade Mađarske Viktoru Orbánu. Telegram sućuti prenosimo u cjelosti:

„Uvažene Ekscelencije,

s velikim žaljenjem i tugom smo primili vijest o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u Mađarskoj.

Osobito osjećamo ovu bol, uvažavajući blisku suradnju i povezanost naših država, a posebice u ovim danima kada je upravo Mađarska država partner najistaknutijeg gospodarskog sajma u Bosni i Hercegovini i dalje.

U ime Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i u svoje osobno izražavam duboku sućut i suosjećanje s boli i gubitkom obitelji nastradalih i povrijeđenih u ovim teškim trenucima.

Molim Vas, Vaša Ekscelencije, da obiteljima poginulih prenesete poruke potpore i izraze najiskrenije sućuti, kao i želje za brz oporavak ozlijeđenima.“, navodi se u telegramu sućuti predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragana Čovića. (kraj)

Sektor za odnose s javnošću

Komentari