m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSNP radi fotelja, spreman na samoponiženje i saradnju sa SD-om i SDP-om 

SNP radi fotelja, spreman na samoponiženje i saradnju sa SD-om i SDP-om 

SNP radi fotelja, spreman na samoponiženje i saradnju sa SD-om i SDP-om 

Iako su funkcioneri SNP-a tvrdili da je odlukom na sjednici Glavnog odbora definisan stav da u neustavnoj Vladi ne mogu participirati SDP i SD, tretirajući ih satelitima DPS-a, ipak zbog opasnosti da ostanu bez fotelja, spremni su za svaki vid ustupaka i poniženja. Dakle, SNP-u je broj resora mnogo veći prioritet od programa i od sastava Izvršne vlasti.
Međutim, pokušaj da alibi za svoju neprincipijelnost i prevrtljivost pravdaju navodnom nefunkcionalšću aktuelne Vlade, ne može proći, jer Vlada radi u punom kapacitetu, pa je na poslednjoj višesatnoj sjednici bilo čak 109 tačaka dnevnog reda.
Međutim, to nije jedina neistina koju funkcioneri SNP-a zasipaju javnost, ne bi li sebe predstavili spasiocima koji su prijeko potrebni našoj zemlji.
I onda imamo izjavu u ravni skandala, pretedenta na Izvršnu vlast i predsjednika SNP-a gospodina Jokovića, koji kao predsjednik Odbora za ekonomiju i budžet ne zna kolike su godišnje investicije u Crnoj Gori.
Predsjednik SNP-a je kazao da prošle godine nije bilo ni 100 eura investicija, iako podaci jasno govore da je neto priliv iznosio 551,9 miliona eura.

Svaki zaključak je suvišan, ako već sada imamo priliku da vidimo ko šalje poruku o neophodnosti formiranja odgovorne vlasti.

 

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE CRNE GORE

Komentari