m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSAOPŠTENJE ZA JAVNOST NI LIJEVO, NI DESNO. PRAVAC NOVI!

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST NI LIJEVO, NI DESNO. PRAVAC NOVI!


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST NI LIJEVO, NI DESNO. PRAVAC NOVI!
 
  NI LIJEVO, NI DESNO. PRAVAC NOVI!  
 

Umjesto jeftinog žongliranja podmetačinama kojima se pokušavaju u zabludu dovesti građani Herceg Novog, mi bi voljeli da od kolega iz DF-a dobijemo odgovore na daleko konkretnija pitanja, koji ne ostavljaju prostora za populističke manipulacije.

Ovo su neka od njih:

1. Da li je Goran Rakić, kao velika podrška Andrije Mandića, potpredsjednik Skupštine Kosova?
2. Da li stav DF-a da je izlazak iz NATO nemoguć znači da se ova tema koristi za jeftine manipulacije osjećanjima građana od strane DF-a?
3. Da li je Andrija Mandić slavio Vaskrs sa Gugijem Savićem, desnom rukom Svetozara Marovića i po sopstvenom priznanju člana OKG?
4. Da li je na proteklim parlamentarnim izborima Andriju Mandića podržao Svetozar Marović, legendarni ideolog i tvorac DPS i osvjedočeni kriminalac?
5. Da li je Andrija Mandić čestitao Goranu Rakiću izbor za desnu ruku Aljbina Kurtija na Kosovu?
6. Da li je Andrija Mandić obmanuo narod Crne Gore pričom o identitetskim pitanjima, ako je DF glasao za Ustav Crne Gore kojim su zacimentirana ta pitanja?
7. Da li je Andrija Mandić pisao statuse i saopštenja Nebojše Medojevića kojima je Front vrijeđao počivšeg Mitropolita Amfilohija, vladiku Joanikija, ali i oca Gojka Perovića?
8. Da li Andrija Mandić vodi kampanju u Beogradu protiv vladike Joanikija, u pokušaju da spriječi njegov izbor za Mitropolita crnogorsko-primorskog?
9. Da li je Andrija Mandić onaj Andrija Mandić iz dokumenata Vikiliksa koji je obećavao američkim zvaničnicima da je on lično za ulazak u NATO savez?
10. Da li je Andrija Mandić bio najbliži saradnik bivšeg pomoćnika ANB-a Luke Bulatovića, koji je izdavao naloge za pokušaj diskreditacije protivnika DPS-a? Podsjećamo, sa kojim je 2016. godine ostvario 11 telefonskih poziva.

Nakon odgovora na ova pitanja, možemo razgovarati o rezultatima, ali i idejama i planovima za razvoj Herceg Novog i unapređenje života građana te od DPS vlasti decenijama ignorisane opštine.

Komentari