m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSAOPŠTENJE ZA JAVNOST NI LIJEVO. NI DESNO. PRAVAC NOVI!

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST NI LIJEVO. NI DESNO. PRAVAC NOVI!

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST NI LIJEVO. NI DESNO. PRAVAC NOVI!
 
NI LIJEVO, NI DESNO. PRAVAC NOVI!
 

Koalicija „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi” posjetila je Igalo.

Nosilac liste, Stevan Katić, okupljene u Igalu podsjetio je na izjavu Duška Markovića „koji je govorio, prije četiri godine, u Igalu će graditi školu samo sa svojima, što je ostala jedna sramna izjava, te 2017. godine. Na svu sreću nakon 30. avgusta, imamo sada situaciju da nova Vlada, nova ministarka, zaista žele i hoće da riješe to pitanje”.

Katić je mještane ovog hercegnovskog naselja obavijestio da je već formirana komisija.

„Po prvi put se najozbiljnije krenulo u rješavanje tog problema i ja sam ubijeđen i siguran da ćemo, u ovom narednom mandatu, ne za četiri godine, nego već za godinu do dvije dana, imati novu školu u Igalu”.

„Ukinućemo putarinu jer to je sramno bilo i to je skandalozno bilo”, poručio je iz Igala, predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić.

„Tako se grade mostovi saradnje. Tako se pruža bratska ruka. Tako se ide naprijed. A ne ide se naprijed tako što kuvate čorbe, tako što mutite čorbe, tako što hoćete da svađate braću, tako što udarate na nas, koji se borimo protiv kriminalaca unutar Crne Gore. Nastavite, mi ćemo odgovoriti samo pristojno, dostojanstveno i otmeno jer mi imamo rezultate, mi imamo najboljeg gradonačelnika u istoriji Crne Gore, slobodan sam reći – u istoriji Herceg Novog, mi imamo projekte, mi imamo program i mi imamo sve ono što garantuje da ćemo ubjedljivo pobijediti 9. maja, a onaj ko nije razumio poruku građana Nikšića, razumjeće je 9. maja. Imaćemo još bolji rezultat nego u Nikšiću, a oni neka ulože još više novca, neka nastave prljavu kampanju, naša pobjeda će biti još ubjedljivija” – poručio je Bečić iz Igala.

Dr Goran Komar iz „Novi pobjeđuje” podsjetio je na hercegnovsku obalu, „na zaista teške posljedice devastiranja, ja bih rekao opustošenja kompletne obale hercegnovske od Đurića do Sutorine, do ispod Đurđeva brda do Igala. Pa vi imate da vidite samo betoniranja onih prekrasnih žala kojima smo raspolagali i koje nam je bog dao”.

Komentari