m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

REAGOVANJE NA: https://www.cdm.me/politika/nikolic-optuzbama-na-racun-dukanovica-ne-mogu-se-prekreciti-politicke-biografije/


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA
 
Znate kako pred zemljotres iz zemlje izlaze zmije i insekti? E tako smo mi, razobličivši RTCG kao poslednju liniju odbrane razvlašćene kvazipartije, uspjeli da na čistac istjeramo sve oblike i saveznike propadajućeg DPS-a u Crnoj Gori i van nje. A “zemljotres” za koji znaju da dolazi i zbog kojeg redom ispuzavaju na svjetlost dana je oslobađanje svih institucija ove predugo zarobljene države, počev od RTCG.

Evo danas se javio još jedan lažni novinar Javnog servisa, a u stvari stari radnik DPS-a, Nikolić i Aleksandar Bogdanović, zet najpoznatijeg bjegunca od pravde Svetozara Marovića.  Onaj Nikolić koji se godinama predstavljao kao novinar i uživajući sva prava tog časnog poziva lažući Crnu Goru i sve njene građane, da bi se nedugo zatim, misleći valjda da je DPS nedodirljiv i vječan, javno obznanio kao funkcioner te partije.

Vrijedi li uopšte odgovarati mladom čovjeku koji se imitirajući partijskog šefa sveo na sitnog epigončića bez trunke originalnosti? Šta bi se takvoj personi moglo kazati, a da se postigne makar i minimalan stepen razumijevanja? Čemu ga pokušati naučiti, a da se nakon toga ne mora priznati da je to bačeno vrijeme? Ništa iz domena duha i intelekta, svakako.

No, nešto zaista moramo, pa ćemo probati tvrdim činjenicama bez uključivanja komplikovanijih aspekata i analiza.

Vi ste Nikoliću, zajedno sa svojim mladim izmanipulisanim kolegama stražari mafije. Jednog dana će vam zbog toga biti veoma neprijatno, stidjećete se toga, pred sobom i pred generacijama koje dolaze. Ispred vas je vrijeme, ali ste već na sve te buduće godine stavili ogromnu hipoteku i ljagu koju će biti veoma teško oprati.

Vi Nikoliću i Bogdanoviću služite čovjeku koji je zbog svoje vlastohlepnosti promijenio sve strane i sve ideologije i ostao glavni simbol pohare i razdora u Crnoj Gori. Čovjeku kojem je ova zemlja, trud svih njenih prošlih generacija poslužio samo da napuni svoje džepove, tako zadužujući i one buduće, današnju djecu i one još nerođene.

Služite čovjeku koji vam svima danas prodaje rice o crnogorstvu i patriotizmu, o multietničnosti i međunacionalnom skladu, a koji je gorivom punio tenkove prilikom juriša na Srebrenicu. Punio tenkove da napuni džepove. To je krvavi novac, Nikoliću i Bigdanoviću.

Služite čovjeku koji je zarad sopstvenog političkog opstanka, u nedostatku političkog znanja i hrabrosti, polovinu svoje zemlje uvijek proglašavao za izdajnike i neprijatelje. A zamislite, samo on prav! I kad ratuje, i kad švercuje, i kad proganja i hapsi.

Devedesetih, dok je mrzio Hrvate i šah zbog šahovnice, izdajnici su mu bili Crnogorci. Liberali. Nakon toga, kada se ukazala potreba, to su postali Srbi. Mislite li Nikoliću i Bihdanoviću da tu ima ideje ili časti? Ne, tu mladići ima samo vlasti. I mnogo tuđe patnje.

To je čovjek koji je zarad pohlepe razorio jednu industrijalizovanu mediteransku zemlju, svevši je svojim neznanjem u rupu od tačno četiri milijarde eura duga. Do kosti oglodana, pokradena, rasprodata, ponižena.

Služite čovjeku kojem nije bitno ni šta je istina, ni šta je vrijednost, ni šta je interes građana. Jedina vrijednost koju on poznaje jeste vlast, i za nju je spreman žrtvovati sve. I vas Nikoliću, ni sekunda ne sumnjajte. Jer to je istorijski aksiom u slučajevima takvih ljudi.

Narod vam je rekao sve, Nikoliću. Prvo na parlamentarnim izborima, pa zatim u Nikšiću, a onda vas zakucao za političko dno u Herceg Novom. Partije sadašnje vlasti 80%, DPS i sateliti 20%. Pametnom dosta.

 
PRESS CENTAR DEMOKRATA

Komentari