m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

REAGOVANJE NA: https://m.cdm.me/politika/rtcg-pisao-ambasadama-nastavak-nevidenog-pritiska-demokrata/


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA
 
Nesposbni menadžment RTCG, koji bi trebao biti a koji će uskoro postati Javni servis svih građana, nastavlja svoju dezorijentisanu partijsku DPS manipulaciju. Svojim nemoralnim saopštenjima dotakli samo dno, koje, baš poput njihove političke aktivnosti, više s novinarstvom nema veze. To mora biti tako čim su dozvolili da im nekoliko dana pred smjenu saopštenja pišu dokazano nesposobni DPS funkcioneri.

Uzalud vam sve gospodo iz DPS-a, posljednja linija vaše odbrane je razobličena i razotkrivena. Niko više nema dilemu ko ste, šta i za koga radite.

Moramo vas pitati ovo, a nema potrebe da nam odgovorite, čisto radi vase orijentacije. Da li mislite da u Crnoj Gori danas postoji osoba koja makar 1% vjeruje da ste vi nezavisna medijska kuća čiji je rad objektivan i da ste zaista Javni servis svih građana?

Da li vi zaista vjerujete da u današnjoj Crnoj Gori, koja pamti i koja je svjesna šta joj je učinjeno bilo ko vjeruje u vašu vrisku?

Ovdje se radi o tome da planiranom kakofonijom pokušavate spriječiti zakonitu demontažu jednog raskrinkanog podmuklog i malignog sistema koji je decenijama pružao ključnu podršku mafiji u razaranju ovog naroda i ove zemlje, čija nedjela sežu duboko u traume ovog društva. To su vaše namjere, da kroz stvaranje velikog pritiska na javnost zbog navodne ugroženosti zaustavite ono što se zaustaviti niti može, niti hoće.

Zar zaista gajite iluziju da ćete uspjeti da za interese srušene mafije zarobljenim održite nešto što pripada svim ljudima ove zemlje i što svi finansiraju?

Dali smo riječ građanima, bez razlike i onima koji su nas podržali na izborima i onima koji nisu, da ćemo zbog interesa svih njih i generacija koje dolaze osloboditi svaki segment ovog društva. Zato, prosto ne vjerujemo da ste mogli i pomisliti da smo vam mi kojekakve marionete, lišene karaktera i hrabrosti sa kojima možete da se igrate i da pravite prljave dilove.

Od toga vam nema ništa, gospodo, ali to već vidite, pa je vrisak prestravljene laži sve jači.

Naloge Mila Đukanovica možete izvršavati još nekoliko dana, to je vaša stvar, ali iluzorno je da od nas očekujete da na to ćutimo, već ćemo te stvari jasno i glasno saopštavati, a zatim i rješavati. Jer ono što je moralo biti Javni servis svih građana, medijska kuća svih nas, objektivna, poštena i nezavisna, nije ništa od toga, već je klasično partijsko-šovinističko glasilo DPS-a, zahvaljujuci menadžmentu i jednom dijelu lažnih novinara, a u stvari funkcionera ruševine znane kao DPS.

Kao takvi, vi predstavljate poslednju liniju odbrane jednog urušenog sistema, a kao takvi ste nažalost i njegov najpodmukliji dio, i zato nam je dužnost da obećanje građanima ispunimo i oslobodimo ovo društvo pogubnog radikalizujućeg uticaja laži i manipulacija.

Riječ dali, riječ ćemo održati.

Nikola Kažić

Odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada

Komentari