m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSaopštenje: Nebojša Medojević, predsjednik PzP

Saopštenje: Nebojša Medojević, predsjednik PzP

PRIHODI BUDŽETA OD DOPRINOSA ZA PENZIJSKO OSIGURANJE U JANUARU 2022 za 25% MANJI U ODNOSU NA JANUAR 2021!
Razarajući efekti plana “Evropa sad – Grčka sjutra” osmišljenog za političku kampanju Krivog i Mickeja i njihovu stranku, na finansijsku strukturu i likvidnost privrede već su vidljivi golim okom.
Prema podacima iz Ministarstva finansija o izvršenju budžeta za januar 2022 prihodi budžeta na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje su bili 7,6 miliona EUR. U istom mjesecu januaru 2021 godine prihodi budžeta po ovom osnovu bili su 10 mil Eur.
Prihodi budžeta u januaru 2022 godine, nakon mjesec dana primjene političkog programa Krivog i Mickeja, pali su za 25% u odnosu na mjesec januar 2021. kada smo još imali drastične efekete zatvaranja zbog korone.
U prvom mjesecu sprovođenja ovog eksperimenta, 36% manje zaposlenih je primilo platu nego u decembru, a budžet je prihodovao za 25% manje na ime uplaćenih doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje, a ti doprinosi su povezani sa isplatom zarada.
Neznanje, nepoznavanje sistema, neiskustvo u vođenju države, neutemeljene političke ambicije, amaterizam i diletantizam će skupo da košta i naše građane i privredu i državu.
Država nije igračka za djecu. Država je ozbiljna stvar.
Nebojša Medojević
Predsjednik PzP
Press služba Pokreta za promjene

Komentari