m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSaopštenje

Saopštenje

Povodom 21. maja, Dana Nezavisnosti Crne Gore!!!

PRVA I DRUGA FAMILIJA SU ISPUNILE SVOJ ZADATAK – POPUŠILI SMO DRŽAVU!

Nakon ponovnog pokretanja šverca cigareta i od strane ove Vlade, i ugrađivanja i ovog Premijera, Ministra Finasija i direktora ANB-a u ovaj šverc i kriminal, ne preostaje mi ništa drugo nego da zaključim da je sva istorija Crne Gore, junački podvizi naših predaka na Krusima, Vučjem Dolu, Grahovcu, Carevom Lazu, Skadru, balkanskim ratovima, Mojkovcu, Prvom i Drugom svjetskom ratu, hiljadu godina borbe za državu, sve žrtve koje su pale za slobodu, svi briovi, jatagani i kubure, sve Obilića medalje, stale u jedan carinski terminal u Luci Bar i par graničnih prelaza.

Izgleda da su građani 21.05.2006 glasali samo za nezavisnost naše Carine od Carine SRJ. Jedino je bila važna nezavisnost i suverenost Carine. Ili makar carinskog terminala u Luci Bar. Samo da je nezavisna i vječna rampa na carinskom terminalu.

Sva istorija i državnost Crne Gore stala je u kutiju cigareta bez akcizne markice.

Sav smisao države je da se nekoliko njenih vođa obogati na švercu i kriminalu, a da ostatak države budu njihove sluge.

Nakon smjene Duvanske Partije Socijalista voljom građana Crne Gore, koji su tražili PROMJENE i PRAVDU, velikom istorijskom prevarom formirana je Vlada vlasnika Vijesti i NVO Ne damo Crnu Goru koju su osnovali ljudi bliski Crkvi i budžetu, formirana je ova instant Vlada, koja je zadržala sve strateške ciljeve i politike vlada DPS-a i Đukanovića.

I evo, od prošle nedelje nastavljen je i najznačajniji državni strateški projekat – ŠVERC CIGARETA.

Dva, tri mjeseca je trajalo pregovaranje nove vlasti sa starim švercerima i dogovor je postignut. Iz posla nijesu isključeni ni Grandovci ni Mojkovčani. Samo se ugradila nova vlast sa 50-100 EUR po paketu.

Otvoriće se i računi u Izraelu i sve će biti kao prije.

Srećan Dan Nezavisnosti sa pozdravom.

POPUŠILI SMO DRŽAVU!

Sve će ovo prekriti najveća zastava na svijetu (gdje se, takođe, neko od patriota ugradio).

 

Nebojša Medojević
Predsjednik PzP

Komentari