m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraSaobraćaj se ovog jutra obavlja po mokrim kolovozima zbog kiše koja pada

Saobraćaj se ovog jutra obavlja po mokrim kolovozima zbog kiše koja pada

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

01.04.2022.godine     06.00 sati

Saobraćaj se ovog jutra obavlja po mokrim kolovozima zbog kiše koja pada, a na pojedinim dionicama dolazi do zadržavanja vode na kolovozu. Mjestimično je vidljivost smanjena. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Zbog  nestabilnih vremenskih prilika savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu.

Na putevima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje.

Do 11.04.2022 godine  na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani zbog izvodjenja radova u tunelima u sklopu rekonstrukcije puta dolaziće do povremenih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica u toku je rekonstrukcija puta, a  saobraćaj se na mjestu izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično,  mogući su i povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.

Do  28.04.2022 godine zbog izvodjenja radova na sanaciji klizista na mag.putu M-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić promijeniće se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Radi se na rekonstrukciji regionalnog puta R-1 dionica Mojkovačka ulica odobrava se  promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni,kao i povremeni prekidi saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Do 15.04.2022 u toku su radovi na izmještanju vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Obavještenje za sve učesnike u saobraćaju,a naročito vozače da je zabranjen prolaz na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo za vrijeme izvodjenja radova.Jedino mogu prolaziti vozila koja posjeduju propusnicu od strane kompanije CRBC.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima je 1   osoba  zadobila teže, a 6 osoba  lakše povrede.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

Komentari