m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

Program u KCNS

Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na temu „PREDSEDAVAJUĆI SAVETA MINISTARA EU: OD RIMSKOG DO LISABONSKOG UGOVORA” možete pogledati 28. aprila u 20 časova na našem Jutjub kanalu.

U četvrtak, 28. aprila 2022. godine, s početkom u 20 časova održaće se koncert sastava „DRAGON’S FUEL”. Velika sala Kulturnog centra Novog Sada biće prostor u kome će se april obeležiti kao mesec džez muzike. Tom prilikom će novosadska publika imati priliku da čuje muziku s novog albuma sastava „DRAGON’S FUEL” .

Predavanje istoričara Milovana Balabana na temu „Moskva – Treći Rim?” možete pogledati 29. aprila u 20 časova na našem Jutjub kanalu.

Izložba slika Vladimira Jočića „TAČKE SMISLA” biće otvorena u sredu 27. aprila u klubu „Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada u 19 časova i uz propisane mere zaštite moći će da se pogleda do 9. maja.

Izložba grafika Tatjane Marticki „Otisak narandžastog” biće otvorena u sredu 27. aprila u 19 časova u Malom likovnom salonu i uz propisane mere zaštite moći će da se pogleda do 15. maja.

VIŠE INFORMACIJA U PRILOGU

FOTO: M.Stojanac, Privatna arhiva

Komentari