m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraPremijer Krivokapić čestitao Uskrs po gregorijanskom kalendaru

Premijer Krivokapić čestitao Uskrs po gregorijanskom kalendaru

Premijer Krivokapić čestitao Uskrs po gregorijanskom kalendaru
Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, monsinjoru Ivanu Štironji, kao i svim vjernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.
Premijer Krivokapić kazao je da najveći hrišćanski praznik sve ljude poziva na praštanje, pomirenje, razumijevanje i zajedništvo.
“Svakom vremenu, pa i našem, potrebne su riječi utjehe i ljubavi koje sa sobom nose ovi praznični dani kada svaki čovjek ponaosob treba da se sjeti ličnih uspjeha i uzleta, poraza i  pogrešnih odluka, ali i da osjeti radost novih, nastupajućih dana u kojima nam se pruža šansa da ispravimo svoje greške, da se osnažimo i nesebičnim postupanjem i zadobijenim povjerenjem obogatimo svoju najbližu zajednicu i Crnu Goru.
Uskrs nas uči, obavezuje i podsjeća da poštujemo jedni druge, da sa iskrenom empatijom sagledavamo sva zbivanja u bližem i daljem okruženju i sa pažnjom dočekamo sve koji u Crnoj Gori nalaze svoj spas i toplo skrovište.
Još jednom, svima koji slave Hristovu pobjedu života, vjere, nade i ljubavi, želim da u zdravlju, miru i blagostanju provedu ove blage dane sa  najdražima”, stoji u čestitki premijera Krivokapića.
KABINET PREDSJEDNIKA VLADE CRNE GORE

Komentari