m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraPredsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je svoju platu porodici Gačević iz Pljevalja.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je svoju platu porodici Gačević iz Pljevalja.

Predsjednik Opštine Budva donirao mjesečnu zaradu.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je svoju platu porodici Gačević iz Pljevalja.

 

Porodica Gačević iz sela Mataruge u Pljevljima se našla u veoma teškoj situaciji kada je preminuo četrdesetogodišnji Dejan Gačević, koji je za sobom ostavio troje maloljetne djece i suprugu Vesnu. Jelena, Jovana i Ivan i njihova majka Vesna su pred velikim životnim izazovom, da u ovim teškim vremenima prevaziđu odlazak oca i supruga.

Materijalna situacija, koja je i do sada bila teška, sada je neuporedivo teža. Jedini prihodi koje porodica Gačević ostvaruje dolaze bavljenjem poljoprivredom i obaveza je da se pomogne ugroženima u skladu sa mogućnostima.

Kako bi pomogao u poboljšanju uslova za razvitak poljoprivrednog domaćinstva porodice Gačević, predsjednik Opštine Budva odlučio je da mjesečnu zaradu dodijeli gospođi Vesni Gačevič i na taj način bar malo olakša trenutnu situaciju.

U nadi da će donirana sredstva pomoći u podizanju i školovanju Jelene, Jovane i Ivana, predsjednik Opštine Budva im je poželio dobro zdravlje i pozvao je one koji su u mogućnosti da pomognu porodici Gačević i na taj način još jednom dokažemo da prepoznajemo momenat kada treba izaći u susret onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Komentari