m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 2.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHPredsjednik Čović se sastao s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata

Predsjednik Čović se sastao s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata

Mostar, 17. svibnja 2021. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović se sastao s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i Jelka Milićević, ministrica financija i potpredsjednica Vlade Federacije BiH sastali su se danas s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata.

Sastanku su nazočili Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Dragan Radić, predsjednik HVIDR-e.

Na sastanku koji se inače redovito održava, razgovaralo se o važnim braniteljskim temama i aktivnostima koje se provode kroz ove udruge među braniteljskom populacijom, te su razmatrana rješenja navedenih problema.

Između ostalog, razgovaralo se o setu zakona koji se odnose na braniteljsku populaciju kao i načinima kako unaprijediti implementaciju istih. Također, važnim je istaknuta suradnja dužnosnika svih razina vlasti nadležnih za pitanja branitelja s predstavnicima braniteljskih udruga, kako bi zajedničkim snagama djelovali i rješavali otvorena pitanja.

Predsjednik Čović naglasio je kako će i dalje davati punu potporu braniteljskim udrugama u izvršavanju njihovih zadaća i iznalaženju rješenja za probleme s kojima se branitelji susreću.

HDZ BiH

 

Komentari