m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHPREDSJEDATELJ DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ ČESTITAO USKRS NADBISKUPU VRHBOSANSKOM I SVIM KATOLICIMA U BIH

PREDSJEDATELJ DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ ČESTITAO USKRS NADBISKUPU VRHBOSANSKOM I SVIM KATOLICIMA U BIH

Сарајево/Sarajevo 15.04.2022. godine

PREDSJEDATELJ DOMA NARODA DR. DRAGAN ČOVIĆ ČESTITAO USKRS NADBISKUPU VRHBOSANSKOM I SVIM KATOLICIMA U BIH

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović čestitao je Uskrs nadbiskupu vrhbosanskom mons.dr. Tomi Vukšiću, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini. Čestitku dr. Čovića prenosimo u cjelosti:

„Preuzvišeni Oče nadbiskupe, mons. Tomo,

u povodu našeg najvećeg katoličkog blagdana, Vama osobno, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan, radostan i blagoslovljen blagdan Kristova uskrsnuća.

Uskrs je radosna vijest za sve, jer je u Isusovom uskrsnuću život pobijedio smrt. Uskrs je temelj našeg kršćanskog života i postojanja, blistavi dan pobjede koji se opire beznađu i potiče pozitivne promjene. Kristova ljubav i vjera u Njegovo uskrsnuće naša je najveća snaga i utjeha u susret svim ovozemaljskim kušnjama i poteškoćama. Ona daje smisao našim životima, oslobađa od grijeha, žalosti, duhovne praznine i osamljenosti.

S Uskrsom se istinska radost uvijek i iznova rađa i jedino vođeni obećanjem uskrsnuća Kristovog možemo pronaći utočište, sigurnost i mir. Samo tako možemo prevladati sva iskušenja te, potaknuti Božjim blagoslovom, zajedno graditi budućnost naše domovine na dobrobit svih njenih naroda.

Stoga, neka i ovoga Uskrsa svi ljudi jedni drugima budu nositelji Uskrsne istine, neka nam svima radost Kristova uskrsnuća vrati nadu u bolju budućnost i život dostojan čovjeka, svako dobro, puno ljubavi, zdravlja, pomaganja, zajedništva i sreće.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!“, kaže se u čestitki predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragana Čovića.

Sektor za odnose s javnošću

Komentari