m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraPokret za promjene: Direktor Fonda PIO napadnut na parkingu ispred svoje zgrade, tražimo hitnu reakciju Tužilaštva 

Pokret za promjene: Direktor Fonda PIO napadnut na parkingu ispred svoje zgrade, tražimo hitnu reakciju Tužilaštva 

Direktor Fonda PIO napadnut na parkingu ispred svoje zgrade, tražimo hitnu reakciju Tužilaštva
Direktor Fonda Pio i visoki funkcioner Pokreta za Promjene i Demokratskog Fronta Ranko Aligrudić napadanut je jutros na parkingu ispred svoje zgrade u Baru gdje je Aligrudić nastanjen.
Naime, prilikom ulaska u svoj automobil u klasičnoj sačekuši, jedno lice je sa metalnom šipkom napalo direktora Fonda PIO Ranka Aligrudića nanoseći mu povrede po tijelu. Samo zahvaljući brzoj reakciji Aligrudića izbjegnute su teže posljedice, što jasno ukazuje na činjenicu i namjeru ovog lica da ugrozi život direktora Fonda PIO.
Prema informacijama sa kojima raspolažemo radi se o licu koje je već jednom u Podgorici ispred radnog mjesta napalo direktora PIO a radi se o suprugu suspendovane službenice i načelnice INO službe u okviru ove državne institucije protiv koje se vodi disciplinski postupak.
Aligrudić se nalazi u prostorijama barskog MUPa gdje je dao izjavu i podnio krivičnu prijavu, pa se sada očekuje i reakcija nadležnog tužioca koji treba da okvalifikuje ovo krivično djelo.
Tražimo i očekujemo hitnu rekaciju UP i Tužilaštva, kako bi se ovo lice po hitnom postupku lišilo slobode i privelo pravdi, s obzirom na jasnu namjeru da se radi o klasičnoj sačekuši i pokušaju ugrožavanja života gospodina Aligrudića.
Press služba Pokreta za promjene

Komentari