m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraPoetsko veče Nebojše Kuburovića „O boljima i sebi“ 28.maja u KIC-u

Poetsko veče Nebojše Kuburovića „O boljima i sebi“ 28.maja u KIC-u

N A J A V A
Poetsko veče Nebojše Kuburovića „O boljima i sebi“ 28.maja u KIC-u
Petak, 28. maj, sala DODEST / 19:00

Poetsko autorsko veče poznatog crnogorskog televizijskog novinara Nebojše Kuburovića biće održano u organizaciji Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“ u petak, 28.maja, u sali DODEST od 19 sati.

Kuburović predstavlja svoju lirsku trilogiju „O boljima i sebi“ u kojoj su tri zbirke pod nazivima „Lijen da zborim…“, „U pet misli…“ i „Cetinje“.

O Kuburovićevom djelu govoriće književnik i publicista Božidar Proročić i magistra medija i PR-a Snežana Burzan Vuksanović, stihove će kazivati glumica Žaklina Oštir, a u muzičkom dijelu učestvuje duo Aleksa i Luka.

Nebojša Kuburović je rođen 1973. godine u Dubrovniku. Osnovnu i srednju školu završio je u Herceg Novom, a Pravni fakultet u Podgorici. Od 2000-te godine zapošljen je u Radio Televiziji Crne Gore.
Kreirao je mnoštvo emisija i priloga iz domena civilnog sektora, društvenog života, kulture i sporta.
Snimio je filmski auto-portret, trijadu „U slavu života“, koja je postavljena na You Tube servisu. Govori engleski i italijanski, služi se francuskim i španskim jezikom. Svestrani je sportira i strastveni planinar.

Shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Komentari