m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHOsigurane knjižice za putovnice za naredne četiri godine

Osigurane knjižice za putovnice za naredne četiri godine

Sarajevo, 23. 3. 2022.godine

 PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Osigurane knjižice za putovnice za naredne četiri godine

 

Imajući u vidu izniman interes žitelja BiH, Ministarstvo civilnih poslova priopćava da je dana 22.3.2022. godine je u Banjoj Luci potpisan Okvirni sporazum o kupoprodaji obrazaca knjižica za putovnice između Agencije za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine i kompanije Muehlbauer d.o.o. Banja Luka, s periodom važenja do ožujka 2026. godine.

Potpisivanjem ovog sporazuma osigurane su  knjižice za putovnice za državljane Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine.

Zaključeni Ugovor o isporuci i uspostavi sustava za djelomičnu personalizaciju kartica, isporuku opreme za personalizaciju kartica i nadogradnju postojeće opreme za personalizaciju kartica, kao i isporuka kartica i kompletan sustav za personalizaciju elektroničke osobne iskaznice i održavanje sustava na razdoblje od 10 godina između kompanije Muehlbauer d.o.o. Banja Luka i IDDEEA ističe koncem 2022. godine, te će IDDEEA blagovremeno pripremiti sve aktivnosti vezane za nabavu obrazaca osobnih iskaznica i vozačkih dozvola.

Ministarstvo civilnih poslova napominje da su ovim realizirane potrebite aktivnosti kako bi se žiteljima Bosne i Hercegovine omogućilo zajamčeno pravo na osobne isprave.

 

Više vijesti na www.mcp.gov.ba

Komentari