m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / September 26.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraOpština Berane i Sava osiguranje uređuju zelene površine

Opština Berane i Sava osiguranje uređuju zelene površine

Opština Berane i Sava osiguranje uređuju zelene površine

 

U ulici 29. novembar (kod Moravinih zgrada) će zahvaljujući sredstavima koja je obezbijedila kompanija Sava osiguranje biti uređene zelene površine, saopšteno je nakon sastanka predsjednika Opštine Berane Tihomira Bogavca i direktora sektora za prodaju ovog osiguranja Zorana Savića.

Na ovaj način nastavljena je saradnja Sava osiguranja i Opštine Berane.

„Ovo je još jedan značajan projekat za naš grad koji će biti realizovan u saradnji sa ovom kompanijom, a koji se tiče zaštite životne sredine. Biće uređena još jedna zelena površina u centru grada. Na ovaj način pozivamo i ostale institucije i firme koje posluju u našem gradu da slijede primjer ove kompanije i da na sličan način pomognu uređenju našeg grada i pruže ruku saradnje na nekim drugim projektima“, kazao je predsjednik Bogavac.

Direktor Sava osiguranja je kazao da je Opština Berane pouzdan partner njihove kompanije.

„Društveno odgovorno ponašanje je dio strategije poslovanja naše firme. Kroz ovakve akcije pokušavamo da utičemo na svijest cjelokupnog društva o odgovornom ponašanju prema zajednici i okolini“, kazao je Savić.

Sastanku je prisustvovala šefica Službe za marketing i pr u kompaniji Sava osiguranje Valentina Kasalica i šef poslovnice u Beranama Adnan Adrović, dok su u ime Opštine prisustvovali potpredsjednik Opštine Berane Darko Stojanović, pomoćnica u Sekretarijatu za investicije i projekte Maja Pešić i šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević.

Ranije je u Centralnom gradskom parku, pored Hrama, uz pomoć i podršku  kompanije Sava osiguranje a povodom  obilježavanja dana te kompanije, realizovana akcija čišćenja, postavljanja novog mobilijara, sađenja cvijeća, tuja i žive ograde.

U avgustu 2018. godine je povodom deset godina poslovanja Sava osiguranja u Crnoj Gori, ovo osiguranje u saradnji sa Opštinom Berane i Turističkom organizacijom organizovalo veliki koncert popularnog pjevača Aca Pejovića.

Nastup ovog pjevača privukao je veliki broj gostiju iz susjednih gradova, pa ovaj koncert, održan u glavnoj gradskoj ulici u Beranama, važi za jedan od najposjećenijih u ovom dijelu Crne Gore.

Podsjetimo, Sava osiguranje AD Podgorica posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja 20 godina, a zadnjih 13 godina kao dio Grupe Sava Re iz Ljubljane.

 

Komentari