m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaEkonomijaMинистар финансија уручио кључеве од стана породици Ћеримовић из Врања

Mинистар финансија уручио кључеве од стана породици Ћеримовић из Врања

Београд,  28. мај 2021.

Mинистар финансија уручио кључеве од стана породици Ћеримовић из Врања

 

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали потписао је данас уговор о додели трособног стана у насељу „Земунске капије“ са добитником у наградној игри „Узми рачун и победи“, Слободаном Ћеримовићем из Врања.

Министар Мали је изразио задовољство што је награду добила велика породица попут Слободанове, и пожелео им да што више лепих тренутака проведе у свом новом стану.

„Желим да вам захвалим што сте играли ову наградну игру и дали подршку држави и Влади Србије да се сви боримо против сиве економије, да узимамо фискалне рачуне. Слободан је рекао да ће наставити да игра ову наградну игру не само због награде, него и због тога што треба да градимо уређену Србију. То подразумева и да када уђемо у продавницу треба да узмемо фискални рачун јер приходи од тог рачуна одлазе у буџет, а из тога градимо болнице, школе, путеве, купујемо вакцине“, рекао је Мали.

Према његовим речима у базену је у тренутку извлачења Слободанове коверте било 2,4 милиона коверата.

„Број коверата расте из недеље у недељу и ја позивам све грађане Србије да се придруже овој наградној игри и да на прави начин развијемо свест колико је битно узимати фискалне рачуне и борити се против сиве економије“, рекао је Мали.

Слободан Ћеримовић живи у Врању и ради у градском водоводу. Има троје деце и деветоро унучади.  Он је након доделе награде рекао да цео живот игра разне наградне игре, али да никада ништа није добио. Додао је и да је послао доста коверата за „Узми рачун и победи“.

Добитник стана је навео и да ће се са породицом договорити ко ће живети у новом стану.

Влада Републике Србије је за други круг ове наградне игре издвојила 350 милиона динара, а наградни фонд је већи него прошли пут јер срећне добитнике очекује чак 16 станова у Београду, од којих је 14 у насељу „Земунске капије“, а два у Београду на води, као и 60 аутомобила „фијат 500Л“.

Фото: ТАНЈУГ, Раде Прелић

Komentari