m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / March 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraKonstitutivna sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i druga regionalna konferencija „Održivi razvoj na Zapadnom Balkanu”

Konstitutivna sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i druga regionalna konferencija „Održivi razvoj na Zapadnom Balkanu”

  1. decembar 2022. godine

 

Konstitutivna sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i druga regionalna konferencija Održivi razvoj na Zapadnom Balkanu”

 

Konstitutivna sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj, biće održana u četvrtak, 8. decembra 2022. godine, u hotelu „Budva” u Budvi. Sjednicom će predsjedavati predsjednik Vlade dr Dritan Abazović.

Nakon sjednice Savjeta održaće se druga regionalna konferencija „Održivi razvoj na Zapadnom Balkanu”.

Konferencija se organizuje u saradnji Vlade Crne Gore, Kancelarije UN-a u Crnoj Gori i ReSPA-e.

Konferencija će biti prilika da predstavnici/ice zemalja regiona koje se susreću sa istim izazovima u sprovođenju politike održivog razvoja, razmjene iskustva, znanja i dobre prakse u ovoj oblasti i kreiraju platformu za saradnju u budućnosti.

Snimatelji i fotoreporteri mogu zabilježiti početak konstitutivne sjednice Nacionalnog savjeta za održivi razvoj, dok je druga regionalna konferencija „Održivi razvoj na Zapadnom Balkanu” otvorena za medije.

 

 

KANCELARIJA ZA ODRŽIVI RAZVOJ VLADE CRNE GORE

Komentari