m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraKabinet potpredsjednika Vlade: (Ne) razumijemo uzrujavanje Đukanovića na pomen pravde

Kabinet potpredsjednika Vlade: (Ne) razumijemo uzrujavanje Đukanovića na pomen pravde

Kabinet potpredsjednika Vlade: (Ne) razumijemo uzrujavanje Đukanovića na pomen pravde

,,Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala bili su i ostaće prioritet rada Vlade i Kabineta potpredsjednika Abazovića, uprkos svim preprekama na koje svakodnevno nailazimo”, saopšteno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade u odgovoru na saopštenje Kabineta Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.
,,(Ne) znamo zašto se gospodin Đukanović pronalazi i koji su razlozi njegovog uzrujavanja od izmjena Zakona o državnom tužilaštvu i zbog čega na svaki mogući način partija koju predstavlja i on lično pokušavaju obesmisliti doprinos potpredsjednika Vlade Abazovića i koordinatora službi bezbjednosti u borbi sa kriminalnim grupama sa transnacionalnim značajem”, saopšteno je iz Kabineta Abazovića.
Iz Kabineta Abazovića je saopšteno da je najbolji demant svega onog što uporno pokušavaju obesmisliti političar i partija iz prošlog vijeka usvojeni Izvještaj EP o Crnoj Gori, koji je potpredsjednika Abazovića imenom i prezimenom pohvalio za učinjeno u prethodnih 200 dana.

,,Kabinet potpredsjednika Vlade nastavlja da radi na većoj distribuciji pravde, zatvaranju pregovaračkih poglavlja 23 i 24, a sve u cilju da Crna Gora što skorije uđe EU. Kome i zbog čega smeta takva politika, ostavljamo javnosti da sama prosudi”, zaključeno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE

Komentari