m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraJelušić i Zoronjić: Odbacujemo pisanja medija i spinove, za političku korupciju u našim redovima nema mjesta

Jelušić i Zoronjić: Odbacujemo pisanja medija i spinove, za političku korupciju u našim redovima nema mjesta

Jasno odbacujemo neutemeljeno pisanje pojedinih medija o tzv. pritisku da u Skupštini Crne Gore glasamo po partijskim direktivama a posebno da se u našem poslaničkom klubu glasa po bilo kojim direktivama, osim u skladu sa argumentima i interesima Crne Gore kao inkluzivne i građanske zajednice, kazale su danas poslanice URE Božena Jelušić i Suada Zoronjić reagujući na, kako su ocijenile, spin tekstove crnogorskoj javnosti dobro znanih medija.
Ističu da političke korupcije što se tiče njih dvije nikada neće biti i da o tome mogu da sanjare oni koji su na to svikli kroz svoje dosadašnje političko djelovanje.
„Svi poslanici koalicije „Crno na bijelo” u Skupštini Crne Gore bore se protiv rastućeg etnonacionalizma, klerofašizma i svake isključivosti a Božena Jelušić i Suada Zoronjić to i dalje nastavljaju da rade kroz Građanski pokret URA. To ćemo i dalje činiti kroz partijski dijalog i organe stranke vodeći računa o progranskim načelima URE, razumijući društveni kontekst i probleme sa kojima se suočava Crna Gora i njene građanke i građani”, zaključuje se u njihovom reagovanju.

 

MEDIJSKI TIM

Komentari