m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 9.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaNajava događaja„Da li 21. vijek pripada Kini? O prošlosti, sadašnjosti i budućnosti fascinantne kineske civilizacije”

„Da li 21. vijek pripada Kini? O prošlosti, sadašnjosti i budućnosti fascinantne kineske civilizacije”

Predavanje Gorana Šarića, katoličkog teologa, na temu „Da li 21. vijek pripada Kini? O prošlosti, sadašnjosti i budućnosti fascinantne kineske civilizacije” možete pogledati  7. aprila u 21 sat na Jutjub kanalu KCNS.
 
U okviru projekta KCNS knjigomat koji promoviše izdanja Kulturnog centra Novog Sada, kao i savremene izdavačke poduhvate, s posebnim osvrtom na mlade autore, 7. aprila 2022. godine s početkom u 19 časova u klubu „Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada održaće se promocija romana Međuprostorje Dalibora Tomasovića. Na promociji će pored autora govoriti i prof. dr Sava Damjanov, dr Miloš Jocić, a moderator je Mirjana Frau Gardinovački.
 
Gradski kamerni orkestar „Kamerata Novi Sad” sa violončelistkinjom Ksenijom Janković, održaće koncert pod nazivom „Empatija” 9.aprila od 20 časova u Gradskoj koncertnoj dvorani u Novom Sadu. Na programu su dela Dvoržaka, Čajkovskog, Rahmanjinova, Glazunova i Javtića

Komentari