m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraCrno na bijelo: Amandmanom na budžet obezbijedićemo sredstva za novu sportsku salu u Mrkojevićima

Crno na bijelo: Amandmanom na budžet obezbijedićemo sredstva za novu sportsku salu u Mrkojevićima

Crno na bijelo: Amandmanom na budžet obezbijedićemo sredstva za novu sportsku salu u Mrkojevićima

 Platforma Crno na bijelo će u Skupštini Crne Gore podnijeti amandman na budžet za 2021. godinu kako bi se omogućio nastavak izgradnje sportske sale u Osnovnoj školi (OŠ) Mrkojevići u Baru, saopštio je danas šef poslaničkog kluba Crno na bijelo Miloš Konatar.

„Sa zadovoljstvom smo prihvatili inicijativu mještana Mrkojevića, kao i predstavnika Odbora za izgradnju Emina Durakovića, kojom bi se omogućilo da i OŠ Mrkojevići dobiju sportsku salu”, istakao je Konatar i dodao da u obzir mora biti uzeta i činjenica da su Mrkojevići jedina velika Osnovna škola u Baru bez sportske sale i osnovnih uslova za djecu u kontekstu bavljenja sportom.

„Dodatni argument za podršku inicijativi gospodina Durakovića jeste činjenica da je Opština Bar već uplatila 150 hiljada eura za projekat izgradnje sale, dok je iseljenički klub Rumija iz Čikaga prikupio 50 hiljada eura. Dakle, sada je red na državu Crnu Goru da pomogne finansijski i logistički kako bi Osnovna škola u Mrkojevićima konačno dobila fiskulturnu, odnosno sportsku salu”, zaključio je poslanik Miloš Konatar. 

Komentari