m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / September 26.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraBogavac – Rudajev: Tradicionalno dobri odnosi Berana i Rusije

Bogavac – Rudajev: Tradicionalno dobri odnosi Berana i Rusije

Bogavac – Rudajev: Tradicionalno dobri odnosi Berana i Rusije

 

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac sastao se sa Delegacijom Ambasade Ruske federacije u Crnoj Gori, savjetnikom Ambasade, Nikolajem Rudajevim i prvim sekretarom Ambasade Subotinom Timurom.

Predsjednik je na sastanku, održanom u zgradi Opštine, istakao da Opština Berane tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom i da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Uputio je poziv ambasadoru, NJ. E. Vladislavu Maslenikovu da posjeti Opštinu Berane i predložio da naš grad posjete i ruski investitori.

Savjetnik Ambasade, Nikolaj Rudajev kazao je da je Berane za Rusku federaciju poseban grad jer lokalna vlast ima dobru namjeru u svim sferama svoga djelovanja.

Saopštio je da ambasador prilikom naredne posjete Beranama ima namjeru da govori o konkretnim projektima, jer uspjeh leži u zajedničkom radu.

Crna Gora je naš prijatelj i mi to kao država doživljavamo„, kazao je Rudajev.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Skupštine opštine Berane Goran Kiković, odbornik Boris Boričić, menadžer Opštine Vladimir Đaković, direktor Komunalnog preduzeća Savo Vučetić, šefica Kabineta predsjednika Opštine Dubravka Jovančević, šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević, savjetnica u Službi Skupštine Jasmina Đukić i savjetnik u Službi predsjednika Miomir Vojinović.

Komentari