m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraAUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

25.01.2022.godine  06.00 sati

Učesnike u saobraćaju očekuju pretežno suvi kolovozi u nižim predjelima.Na putevima u sjevernim predjelima zbog niskih temperatura moguća je pojava poledice.  Poseban oprez savjetujemo na kritičnim dionicama  u višim planinskim predjelima kao što su mostovi,prevoji i  prilazi tunelima.Neophodna je  oprezna vožnja prilagodjena vremenskim i saobraćajnim uslovima..

U vremenskom periodu od 15 .11.2021 godine do 01.04 2022 godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu za sva motorna vozila je obavezna na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.
Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica u toku je rekonstrukcija puta, a  saobraćaj se na mjestu izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično,  mogući su i povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.

Zbog izvodjenja radova na izgradnji bulevara u Podgorici od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Zbog izvodjenja radova na izmještanju vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Obavještenje za sve učesnike u saobraćaju,a naročito vozače da je zabranjen prolaz na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo za vrijeme izvodjenja radova.Jedino mogu prolaziti vozila koja posjeduju propusnicu od strane kompanije CRBC.

Saobraćaj je na  putevima van gradskih sredina umjerenog intenziteta.

Komentari