m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / September 26.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraAbazovic uručio zahvanice SBPK: Akcija hapšenja vođa kriminalnih grupa istorijski uspjeh

Abazovic uručio zahvanice SBPK: Akcija hapšenja vođa kriminalnih grupa istorijski uspjeh

Abazovic uručio zahvanice SBPK: Akcija hapšenja vođa kriminalnih grupa istorijski uspjeh

U čast Dana nezavisnosti potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović organizovao je svečani prijem u vili ,,Gorica” za funkcionere Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije i rukovodioce odsjeka Sektora za borbu protiv kriminala.

Prijemu su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zoran Miljanić, pomoćnici direktora Uprave policije Dejan Knežević, Dejan Klikovac, Miloš Rakonjac i Saša Mašković, kao i rukovodioci odsjeka Sektora za borbu protiv kriminala.

Tokom sastanka, zbog doprinosa u suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, potpredsjednik Abazović je uručio zahvalnice Sektoru za borbu protiv kriminala (SBPK) i rukovodiocu tog sektora i pomoćniku direkora Uprave policije Dejanu Kneževiću, koji je u ime SBPK primio zahvalnicu. Potpredsjednik Abazović je istakao da ovim činom želi podstaći i ostale sektore Uprave policije, kako bi u narednom periodu postigli što reprezentativnije rezultate.

Na sastanku, potpredsjednik Abazović je kazao je u prethodnom, reformskom periodu, intencija Vlade bila da se vrati ugled i dostojanstvo Upravi policije, te da je akcija hapšenja vođa istorijski uspjeh koji je postigla Uprava policije i SBPK. On je naglasio da su uprkos skromnim kapacitetima u prethodnom periodu postignuti zavidni rezultati, ali da najbolje tek treba da uslijedi.

Na sastanku su govorili i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin i pomoćnik direktora Uprave policije Dejan Knežević.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE 

FOTO I VIDEO: https://flic.kr/s/aHsmVH8mu9

Komentari