m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 9.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraAbazović sa Slavicom Jovanović: Duško neće biti mrtav dok se makar i jedan čovjek bude borio za pravdu

Abazović sa Slavicom Jovanović: Duško neće biti mrtav dok se makar i jedan čovjek bude borio za pravdu

Abazović sa Slavicom Jovanović: Duško neće biti mrtav dok se makar i jedan čovjek bude borio za pravdu

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i koordinator službi bezbjednosti dr Dritan Abazović nakon polaganja vijenca na mjestu gdje je prije 17 godina ubijen glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Dan” Duško Jovanović, posjetio je redakciju pomenutog lista gdje se sastao sa Slavicom Jovanović, suprugom ubijenog Duška Jovanovića i Mladenom Milutinovićem, izvršnim direktorom i suvlasnikom lista „Dan”.

Potpredsjednik Vlade Abazović je naglasio da je ambicija Vlade Crne Gore da se pitanje podmuklog ubistva Duška Jovanovića riješi i da su u tom pravcu preduzete određene aktivnosti i da se nada uspjehu.

„Mislim da ova priča konačno može dobiti svoj epilog. To zaslužuje porodica Duška Jovanovića, njegovi prijatelji, to zaslužuju svi borci za prevednu i časnu Crnu Goru, kao i građani. Naša je obaveza da tu istinu konačno iznesemo na vidjelo i da se time zatvori jedna ružna priča za istoriju Crne Gore.”, kazao je potpredsjednik Vlade.

Potpredsjednik Abazović je u razgovoru sa Slavicom Jovanović i Mladenom Milutinovićem naglasio da Duško Jovanović nije i neće biti mrtav dok se makar i jedan čovjek u Crnoj Gori bude borio za pravdu. Abazović je istakao da za razliku od ranije, sada je politička klima drugačija i postoji jasna intencija da se ovo pitanje izvede do kraja. U tom smislu, potpredsjednik Abazović je istakao važnost aktuelnih izmjena Zakona o državnom tužilaštvu, za koje je istakao da su ključne i u rješavanju slučaja ubistva Duška Jovanovića.

 

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE

Komentari