m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 2.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraAbazović organizovao prijem za Ju-Jitsu reprezentativce: Činite Crnu Goru slavnom širom svijeta

Abazović organizovao prijem za Ju-Jitsu reprezentativce: Činite Crnu Goru slavnom širom svijeta

Abazović organizovao prijem za Ju-Jitsu reprezentativce: Činite Crnu Goru slavnom širom svijeta

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović organizovao je danas prijem u vili „Gorica” za Ju-Jitsu reprezentativce Crne Gore, koji su na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju osvojili 18 medalja i zauzeli deseto mjesto u generalnom plasmanu.

„Biti borac u Crnoj Gori danas je čast i privilegija. Nositi medalju sopstvene države je nešto najljepše što može da vam se desi. Broj medalja govori o neizmjernom potencijalu ali i volji ljudi koji rade sa vama”, istakao je Abazović obraćajući se reprezentativcima, stručnim timu i predstavnicima Saveza.

Govoreći o obavezi institucija da pomažu sportiste, Abazović je naveo da ne postoji oblast u kojoj smo uspješniji od sporta, ističući da se rezultati dobrog i kvalitetnog rada najbolje odraze kroz sport.

Abazović je reprezentativcima poručio da Abu Dabi treba da bude samo jedna stanica njihovog uspjeha, a da baklja Crne Gore, njene slobode i pravde, nastavi svijetliti na ostalim svjetskim takmičenjima, poštujući istovremeno protivnike i fer pristup.

„Nosite ponosno svoju medalju, naš grb i činite Crnu Goru slavnom širom svijeta. Želim vam sve najbolje i čestitam”, zaključio je u obraćanju Abazović.

Zahvalivši se potpredsjedniku Vlade Abazoviću na veličanstvenom prijemu i upućenim lijepim riječima, predsjednik Ju-Jitsu saveza Crne Gore Ranko Vukotić je istakao da se Crna Gora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dostojanstveno predstavila, a da je država preko svojih institucija pomogla da se to ostvari.

„Država je uložila, a mi smo to vratili na najbolji mogući način. Trudimo se da u kontinuitetu budemo najbolji”, zaključio je Vukotić.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE CRNE GORE

Komentari