m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / March 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaЂурић:НОВИ САД НАСТАВЉА ПУТЕМ ПРОСПЕРИТЕТА И РАЗВОЈА  

Ђурић:НОВИ САД НАСТАВЉА ПУТЕМ ПРОСПЕРИТЕТА И РАЗВОЈА  

НОВИ САД НАСТАВЉА ПУТЕМ ПРОСПЕРИТЕТА И РАЗВОЈА

 

Последњих десет година, од када је Српска напредна странка носилац власти у Граду Новом Саду, остварене су финансијска и политичка стабилност, и фантастични резултати у свим областима живота. Новосађани ни у једном моменту, а било је тешких периода изазваних епидемијском кризом, нису морали да брину да ли ће имати уредне комуналне услуге, или давања из буџета.

Као одговорна градска власт, у сваком моменту били смо у стању да обезбедимо нормално функционисање Града, и све услове за његов стални раст и развој. Наши суграђани су то знали да цене. На претходним локалним изборима, Новосађани су Српској напредној странци трећи пут узастопно дали највеће поверење, да настави да управља Новим Садом.

Управо због велике одговорности коју имамо према нашим суграђанима, не желимо ни на који начин да доведемо у питање развојну политику коју већ читаву деценију успешно спроводимо, и око које смо се окупили са нашим мањинским коалиционим партнерима. Сматрам да сви они који не деле политику и вредности Српске напредне странке, која је носилац власти у Новом Саду, не могу ни довољно одговорно да раде за добробит наших суграђана. Наша политика је политика просперитета и развоја, политика која доноси нове фабрике и нова радна места, политика која ни на један који начин неће угрозити мир и стабилност, нити будућност наше деце.

Желим да обавестим грађане да политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, па самим тим и Новог Сада као другог по величини града у држави, више нису део извршне власти у Граду Новом Саду. Као градоначелник Новог Сада, Покрету обнове Краљевине Србије захваљујем на досадашњој сарадњи.

 

Градоначелник

Милан Ђурић

 

Нови Сад, 6. фебруар 2023. године

 

Komentari