m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHШАМПИОНСКА ПОРОДИЦА ЂУРИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

ШАМПИОНСКА ПОРОДИЦА ЂУРИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

ШАМПИОНСКА ПОРОДИЦА ЂУРИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Градоначелник Љубиша Петровић организовао је данас пријем у Градској управи за пет шампиона у џудоу, чланове породице Ђурић из Батковића.

Милкица, Милица, Јована, Горан и Мила Ђурић су чланови Џудо клуба „Пантер” из Бијељине.

О достигнућима ових талентованих спортиста говорио је њихов тренер, Владимир Ђокић, истичићи њихову посебност – ови млади џудисти представљају јединствен примјер у Републици Српској, односно БиХ, а врло вјероватно и шире, јер сви потичу из исте породице.

– Сви они су, у својим узрасним категоријама, прваци Републике Српске. Неки од њих су свој резултат потврдили на првенству БиХ. Горан је првак, Милкица, Милица и Мила су вицешампионке, а Јована ће предстојећег викенда учествовати на првенству БиХ гдје ће бранити титулу првакиње БиХ коју је освојила 2021. године – рекао је Ђокић.

Градоначелник Љубиша Петровић је рекао да је данас у јавност из Градске управе послата најљепша слика – примјер веома успјешних спортиста и велике, сложне породице.

– Градска управа препознаје таленте и подржава спорт, тако да неће изостати материјална и морална подршка – казао је Петровић.
Прошлогодишња шампионка, Јована Ђурић, је истакла да се џудоом бави четири године, те да је занимљиво бити дио породице у којој љубав према овом спорту дијели са још четири члана – својим сестрама и братом.

Вриједна породица Ђурић је примјер да су упорност и таленат рецепт за велике успјехе. Младе наде Џудо клуба „Пантер” ће тек показати своје највеће квалитете, јер слиједе балканска првенства, а то ће бити прилика за нове медаље.

Кабинет Градоначелника
Градска управа Града Бијељина

Komentari