m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ РАДОВАНА ВИШКОВИЋА

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ РАДОВАНА ВИШКОВИЋА

Датум: 21.04.2022. године

 

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ РАДОВАНА ВИШКОВИЋА

 

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку грађанима и руководству Града Бањалуке поводом 22. априла – Дана Града и 77. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

,,У име Владе Републике Српске и своје име, упућујем вам срдачне честитке поводом 22. априла – Дана Града и 77. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

Обиљежавајући годишњицу ослобођења града од фашизма у Другом свјетском рату, присјећамо се и одајемо почаст палим борцима НОР-а, који су дали немјерљив допринос у антифашистичкој борби, а трајна обавеза генерација које долазе је да се не забораве они који су своје животе уткали за слободу Бањалуке.

Бањалука данас, са свим својим привредним, културним и туристичким потенцијалима, представља савремен и европски оријентисан град  и увјерен сам да ће, и у наредном периоду, наставити да се развија на добробит свих њених грађана.

Влада Републике Српске наставиће, као и до сада, да пружа подршку реализацији значајних развојних пројеката, који ће допринијети бољем и квалитетнијем животу свих грађана , како Бањалуке тако и Републике Српске.

Још једном вам честитам Дан Града и убијеђен сам да ће године које су испред нас, за Бањалуку бити у знаку још интензивнијег напретка и просперитета“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

 

 

Сектор за информисање-

                                                                                   Биро за односе са јавношћу

Komentari