m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHЧеститка – МСВ

Честитка – МСВ

Датум: 19.04.2022. године

САОПШТЕЊЕ

 

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић упутио је честитку руководству Радио-телевизије Републике Српске, уредништву, новинарима и свим запосленима поводом 30 година постојања и рада Радио-телевизије Републике Српске.

„Радио-телевизија Републике Српске један је од медијских симбола Републике Српске и примјер објективног, професионалног и непристрасног извјештавања и поштовања највиших новинарских стандарда. Захваљујући професионалном, правовременом и објективном извјештавању о свим најважнијим догађајима у Републици Српској, региону и свијету, Радио-телевизија Републике Српске дала је немјерљив допринос демократском јачању Републике Српске и њених институција, креирању јавног мњења и истинитом информисању јавности.

Желим Вам да као јавни сервис наставите да радите у најбољем интересу грађана и јавности Републике Српске и да останете истрајни у објективном и истинитом информисању јавности, поштујући највише стандарде новинарске професије. Уз жељу да будете још успјешнији, те да ћемо и у будућности заједнички градити још љепшу и снажнију Републику Српску, честитам Вам и желим много успјеха у даљем раду“, наводи се у честитки министра саобраћаја и веза Републике Српске Недељка Ћорћа.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

 

 

Komentari