m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoУнапређени услови живота корисника у Заводу за васпитање деце и омладине Београд

Унапређени услови живота корисника у Заводу за васпитање деце и омладине Београд

Унапређени услови живота корисника у

Заводу за васпитање деце и омладине Београд

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетила је данас Завод за васпитање деце и омладине Београд и том приликом  обишла реновиране просторије Завода.

У току 2021. године, захваљујући донацији швајцарске хуманитарне организације Boardfree – „Без граница Србијa“, комплетно је реновиран први спрат ове установе – замењена столарија и намештај, окречене просторије, а Заводу су донирани  рачунарска опрема и телевизори.

Потпуно реновиране просторије допринеће значајно бољим условима за живот корисника, али и за рад запослених, рекла је министарка Кисић Тепавчевић и додала да ће Министарство увек подржати идеје и пројекте који имају за циљ унапређење животних и радних услова у установама социјалне заштите.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је у претходне три године издвојило више од 14 милиона динара за Завод за васпитање деце и омладине Београд.

Обиласку Завода присуствовали су и државни секретар у Министарству Мирко Јанић и директор хуманитарне организације Boardfree за Србију Самир Шалаби који је овом приликом директорки Завода Анити Бузејић Шубарић уручио и нову донацију у виду спортске гардеробе за кориснике Завода.

 

Komentari