m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHТехнички ремонт Братунац подржао први Атлетски митинг у Бијељини

Технички ремонт Братунац подржао први Атлетски митинг у Бијељини

Технички ремонт Братунац подржао први Атлетски митинг у Бијељини

 

Технички ремонт Братунац /ТРБ/ подржао је финансијски одржавање Атлетског митинга „Трофеј Бијељине 2022“ који је окупио осамдесет такмичара из Босне и Херцеговине и Србије, као и велики број истакнутих имена из овог спорта.

Представник ТРБ-а Игор Ранковић уручио је неке од пехара и диплома учесницима турнира и поручио да се ова компанија увијек труди да помогне различите спортске догађаје.

– Важно је улагати у дјецу јер су она наша будућност. ТРБ ће наставити да помаже спортске догађаје, као што смо чинили и до сада – навео је Ранковић.

Предсједник Атлетског клуба „Атлетик“, који је организатор митинга, Велибор Ковач, истакао је да је ријеч о првом атлетском митингу у историји града Бијељина.

– Временски услови су нам мало пореметили план, али митинг је одржан уз висок ниво професионализма. Наредне године ћемо се потрудити да окупимо такмичаре из цијелог региона, а овај пут се можемо похвалити да су са нама била заиста велика имена атлетике, попут Амела Туке, Драгана Здравковића, Петра Танкосића и других – додао је Ковач.

Атлетски митинг „Трофеј Бијељине 2022“ одржан је на стази у Етно-селу „Станишићи“. Такмичари су наступили у укупно 11 трка, на дужинама од 600 до 1.500 метара.

 

Komentari