m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaСтанић да врaти мандат странци

Станић да врaти мандат странци

Станић да врaти мандат странци

 

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) се поноси чињеницом да има слободоумне одборнике који размишљају својом главом, али ипак око кључних питања морају поступити у складу са одлукама органа странке и одборничке групе. Ако не буде тако, треба да врате мандат, јер нису изабрани непосредно од стране грађана, него их је странка делегирала.

У случају иступа одборника Вука Станића, у којем изражава став да неће гласати за кандидате Маринике Тепић, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, делимо исти став и не разумемо његово незадовољство.

Нама се чини да су његови мотиви да у Скупштини града наступа као самостални одборник, а не странке која га је изабрала, сасвим другачији. Надамо се да грешимо, али време ће све показати.

Позивамо господина Станића да још једном размисли о својој одлуци да буде самостални одборник и  упозоравамо, ако о кључним кадровским питањима буде гласао супротно ставу органа странке, да ће одмах бити искључен из странке и биће покренути сви расположиви механизми за одузимање одборничког мандата.

 

08.04.2022.

Инфо служба ПОКС

Komentari