m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHСертификати за полазнике обука о дигиталном маркетингу у „ИнЦОР-у”

Сертификати за полазнике обука о дигиталном маркетингу у „ИнЦОР-у”

Сертификати за полазнике обука о дигиталном маркетингу у „ИнЦОР-у”

У „Иновационом центру за одрживи развој – ИнЦОР” савјетник градоначелника Бијељине Радиша Петровић уручио је сертификате предузетницима који су полазници бесплатних обука о дигиталном маркетингу, које је, у име Градске управе, организовао Одсјек за локални економски развој и европске интеграције Града Бијељина.

– Обуке су организоване на основу анкете о потребама привредника у Граду Бијељина и веома смо задовољни резултатима. Проведене су у склопу пројекта „ДигиталБИЗ”, који реализује „Иновациони центар за одрживи развој – ИнЦОР” уз финансијску подршку Развојног програма Уједињених нација (УНДП) у БиХ. „ИнЦОР” је основала Градска управа, а, у њено име, њиме руководи Одсјек за локални економски развој и европске интеграције. Након завршетка обука, спровели смо анкету полазника о знању и искуству стеченом кроз обуку и добили смо веома добре оцјене у свим областима, а њихови приједлози су нам значајни и за рад „ИнЦОР-а” у будућности – истакла је шеф Одсјека за локални економски развој и европске интеграције Градске управе Бијељина Анкица Тодоровић.

Завршена су два циклуса обука о дигиталном маркетингу, а 29, од укупно 31, полазника је успјело да стекне довољно знања у овој области и да данас добије сретификат.

– Ова обука је била веома значајна за мене јер сам унаприједила своје знање о дигиталном маркетингу, а очекујем да ће то утицати и на пословање мог предузећа. Захвална сам на прилици да научим много корисних ствари и надам се да ће бити још оваквих обука у Бијељини – нагласила је полазница Сандра Сенић.

Кабинет Градоначелника

Komentari