m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoСАОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж потписали су данас Споразум о пословној сарадњи у области спорта.

Циљ Споразума је наставак и проширење сарадње са Привредном комором Србије у области спорта, истакао министар Удовичић. Он је нагласио да су управо спорт и привреда најбољи брендови наше земље, које кроз заједничке активности, можемо да промовишемо како у земљи тако и у иностранству.

Како је објаснио, могућности сарадње су бројне, од заједничког наступа на великим међународним манифестацијама, до заједничког организовања стручних скупова и манифестација, јер, према његовим речима, без обзира на то што су у претходном периоду остварени добри резултате у обе области, постоји пуно потенцијала за даљи напредак.

На овај начин стварамо спону између спорта и привреде са намером да кроз будуће пројекте наставимо са даљим развојем ова два система у Републици Србији, али и да још више учврстимо позицију коју Србија има на међународном нивоу у овим областима, оценио је министар Удовичић.

 

Београд, 11. април 2022. године

Komentari