m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Monday / February 6.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHСАОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ

Датум: 24.01.2023. године

САОПШТЕЊЕ

 

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић, заједно са в.д. директора „Путева Републике Српске“ Миланом Дакићем, разговарао је данас са начелником општине Котор Варош Зденком Саканом, на тему реализације инфраструктурних пројеката у овој општини.

Начелник општине Котор Варош упознао је министра Чубриловића са реализованим инфраструктурним пројектима и активностима у области путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, наводећи да је уз подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске у претходном периоду завршена изградња значајних магистралних, регионалних и локалних путних праваца.

Током састанка, било је ријечи о наставку реконструкције магистралног пута који пролази кроз подручје Котор Вароша и изградњи треће траке у ужем градском подручју.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је подршку за рјешавање проблема путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, наводећи да општина Котор Варош у континуитету има значајну подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске, те да ће и у наредном периоду бити настављено инфраструктурно улагање на територији ове општине и реконструкција путних праваца.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан захвалио је министру Чубриловићу на исказаној подршци, истичући да ће реализација поменутих пројеката допринијети ефикаснијем одвијању саобраћаја и развоју ове локалне заједнице.

 

 

                                                                                          Министарство саобраћаја и веза

Komentari