m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaServisne informacije„ПУТЕВИ СРБИЈЕ“ : СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕМО ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ 

„ПУТЕВИ СРБИЈЕ“ : СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕМО ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ 

Београд, 21.04.2022.г.

 

„ПУТЕВИ СРБИЈЕ“ : СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕМО ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ

„Путеви Србије“ спремно и организовано дочекује предстојеће празнике, када се очекује појачан интензитет саобраћаја на српским аутопутевима.

Интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузe. Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Републици Србији.

Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.

Учесници у саобраћају путем портала на аутопутевима и апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“, информишу се у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.

Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије” на линку:  https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima

Пратите нас и на друштвеним мрежама Твитер, Инстаграм и Фејсбук!

ЈП „Путеви Србије”  апелује на све учеснике у саобраћају да прилагоде брзину условима на путу, држe безбедно одстојањe и поштују саобраћајну сигнализацију.

ЈП „Путеви Србије“ свим учесницима у саобраћају жели Срећан Ускрс и првомајске празнике!

Изјаву Милоша Козомаре, шефа Одсека за рад за корисницима и покривалицу са НС Београд можете преузети са следећег линка : https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/galerija/video-galerija/14-04-22-jpps-spremno-do%C4%8Dekujemo-predstoje%C4%87e-praznike

 

ЈП „Путеви Србије“

Komentari