m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 2.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHПродужен рок за подношење пријава на Јавни позив за додјелу подстицаја за директна улагања у 2022. години

Продужен рок за подношење пријава на Јавни позив за додјелу подстицаја за директна улагања у 2022. години

Датум: 20.04.2022. године

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Продужен рок за подношење пријава на Јавни позив за додјелу подстицаја за директна улагања у 2022. години

 

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске обавјештава привредне субјекте да је продужен рок за достављање пријава по Јавном позиву за додјелу подстицаја за директна улагања у 2022. години, до 11. маја 2022. године.

Због значајног интересовања привредних субјеката за подношење пријава на Јавни позив, Министарство привреде и предузетништва је донијело одлуку о продужењу рока за подношење пријава за 15 дана, како би омогућило свим привредним субјектима да правовремено поднесу захтјеве.

Подсјетимо, Министарство привреде и предузетништва Републике Српске расписало је 25. марта 2022. године Јавни позив за додјелу подстицаја за директна улагања у 2022. години, у трајању од 30 дана, односно до 26. априла 2022. године.

Текст јавног позива, као и обрасци за попуњавање могу се преузети на интернет страници Министарства привреде и предузетништва Републике Српске.

Додатне информације могу се добити на телефон 051/338-376, а сви заинтересовани привредни субјекти се за сва додатна питања могу обратити и путем мејла: јavni.poziv@mpp.vladars.net.

Komentari