m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHПредсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, разговарао је данас у Бањој Луци са Кристофером Шелдоном, шефом Канцеларије Свјетске банке за БиХ и Црну Гор

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, разговарао је данас у Бањој Луци са Кристофером Шелдоном, шефом Канцеларије Свјетске банке за БиХ и Црну Гор

Датум: 07.04.2022. године

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, разговарао је данас у Бањој Луци са Кристофером Шелдоном, шефом Канцеларије Свјетске банке за БиХ и Црну Гору.

Током састанка, представници Свјетске банке пренијели су да су тренутно у завршној фази одобравања два пројекта, које је кандидовала Влада Републике Српске – за подршку сектору здравства и развој пољопривреде.

Истовремено, размијењени су и ставови у вези израде стратегије Свјетске БиХ за подршку БиХ у идућих пет година, којом ће бити прецизирани приоритети и пројекти планирани за наведени временски период. Поред тога, размотрена су и друга, актуелна питања у вези више пројеката који се већ проводе у сарадњи и уз подршку Свјетске банке.

Сектор за информисање-

                                                                                                       Биро за односе са јавношћу

Komentari