m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHПредсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку директору  новинске агенције Републике Српске „Срна“

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку директору  новинске агенције Републике Српске „Срна“

Датум: 06.04.2022. године

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку директору  новинске агенције Републике Српске „Срна“ Јовану Цвјетковићу, као и уредницима и новинарима ове медијске куће, поводом 30 година од оснивања агенције.

„У своје лично име, у име Владе Републике Српске, честитам Вам јубиларну 30-ту годишњицу од оснивања „Срне“. У протекле три деценије, прешли сте дуг пут – од тешких, ратних времена кад се радило у изузетно тешким условима до данашње, савремене новинске агенције која се успјешно носи са изазовима које намеће вријеме савремених комуникација.

Агенција „Срна“ расла је и развијала се са својом Републиком, опстајући на медијској сцени као својеврсан хроничар времена.

Влада Републике Српске и даље ће наставити да представља чврст ослонац „Срни“, у њеним настојањима да, даљом модернизацијом и техолошким унапређењима, хвата корак са временом, успјешно се носећи са изазовима савремених начина комуникације“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

 

                                                                                                                                  Сектор за информисање-

                                                                                                                Биро за односе са јавношћу

 

Komentari