m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 2.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHПредсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку предсједнику Републике Србије Александру Вучићу

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку предсједнику Републике Србије Александру Вучићу

Датум: 04.04.2022. године

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку предсједнику Републике Србије Александру Вучићу, поводом побједе на предсједничким изборима у Србији.

„У своје лично име, у име Владе Републике Српске, од срца Вам честитам на убједљивој и заслуженој побједи.

Још једном, народ Републике Србије, одлучио је да вам укаже повјерење, вођен значајним резултатима у свим областима који су довели до тога да је Србија данас неприкосновени лидер у региону Западног Балкана.

Сваки успјех Србије је, уједно, и успјех Републике Српске, и зато су наша срца данас пуна радости због Ваше побједе. Више од свега, радосни смо што је изборни дан протекао у демократском духу и као истински празник демократије, исказујући политичку зрелост цјелокупног српског друштва.

Дубоко сам увјерен да ћете, и у новом мандату, наставити да проводите политику развоја добросусједских односа између Републике Србије и свих земаља у региону, истовремено, чврсто и бескомпромисно штитећи интересе Републике Србије, али и цјелокупног српског народа, гдје год се он налазио.

Сигуран сам да ћете и у будућности наставити интензивну сарадњу са братском Републиком Српском, а Република Србија, у сваком смислу и у свакој области живота, остаје наш кључни партнер и савезник.

Уједно, користим ову прилику да честитам народу Србије на успјешном и достојанственом изборном процесу, уз увјерење да ће брзо бити изабрана и нова влада Републике Србије, како би, на обострано задовољство, били у прилици да наставимо са грађењем мостова пријатељства између нашег народа са обје стране Дрине.

Живјела Србија! Живјела Република Српска!“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

 

 

                                                                                                                    Сектор за информисање-

                                                                                                  Биро за односе са јавношћу

Komentari