m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoПредседница Владе Републике Србије Ана Брнабић честитала је Ускрс београдском надбискупу Станиславу Хочевару и верницима

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић честитала је Ускрс београдском надбискупу Станиславу Хочевару и верницима

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић честитала је Ускрс београдском надбискупу Станиславу Хочевару и верницима који овај велики хришћански празник славе по Грегоријанском календару.

„У изазовним временима у којима живимо, солидарност, емпатија, разумевање и поштовање су вредности које посебно морамо да негујемо. На Ускрс, најрадоснији хришћански празник, још снажније се подсећамо тих вредности који су темељи нашег друштва.

Ускрс нам даје наду да сви заједно можемо да пребродимо и највеће изазове, да очувамо стабилност и заједништво и да наставимо да градимо бољу будућност.

У име Владе Републике Србије и своје лично име , желим вам да предстојећи празник проведете са породицама и пријатељима, у миру, љубави и добром здрављу “, наводи се у честитки премијерке Брнабић.

 

Београд,

  1. април 2022. године

Photo-EPA-EFE-HAYOUNG-JEON

Komentari