m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoПотпредседница Владе Републике Србије и министарка културе и информисања Маја Гојковић упутила је честитку свим верницима који Васкрс славе по јулијанском календару

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе и информисања Маја Гојковић упутила је честитку свим верницима који Васкрс славе по јулијанском календару

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе и информисања Маја Гојковић упутила је честитку свим верницима који Васкрс славе по јулијанском календару.

 

“Упућујем срдачне честитке свим грађанима Србије поводом великог хришћанског празника, уз жељу да духовна снага Васкрса буде надахнуће за истинску блискост и заједништво у овим изазовним временима.

 

Празнични дух Христовог васкрсења прилика је да се подсетимо суштинских вредности наше вере – љубави, мира и праштања. Нека нам ове непролазне вредности буду путоказ ка већем разумевању, солидарности и бризи за ближње.

 

Желим вам да радост највећег хришћанског празника, који нас подстиче да истрајемо пред свим искушењима, поделите са својим најближима и да празничне дане проведете у добром расположењу, здрављу и духовном благостању.

 

 Христос васкрсе!“

 

 

Београд, 22. април 2022. године

 

Komentari